Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afvallen met Anne in 12 weken

Deze dieetmethode word je aangeboden door Afvallen Met Anne ..

Met Afvallen met Anne in 12 weken leer je jezelf een gezonde en slanke leefstijl aan voor de rest van je leven. Het boek biedt voor elke dag een smakelijk menu, aangevuld met tips, recepten en calorieënlijstjes. Het boek houdt rekening met de boodschappen, het is makkelijk vol te houden en is er ruimte voor extraatjes. Na die 12 weken weet je hoe je gezonder kunt blijven eten, zodat je niet snel weer aankomt.

Het boek is handig te gebruiken in combinatie met Valtaf.nl. Je kunt dan al je ontwikkelingen rondom het afvallen bijhouden in je eet- en sportdagboek en gewichtsgrafiek. Samen met je buddies en Anne werk je aan een gezonder leven.

Dit boek is een herziene editie van het eerder verschenen boek Jij.valfaf.nl en heeft grotendeels dezelfde inhoud. Er is een nieuw traktatiegedeelte aan het boek toegevoegd met recepten voor als je je streefgewicht hebt bereikt en gerechten voor speciale gelegenheden. Het boek heeft ook aandacht voor samen afvallen. Je vindt in het boek van acht deelnemers van de website inspirerende quote's! Dat zijn quote's van Suzzan, Zeli, Miekie, Arctic, Genny, Hope4me, Mariel88 en Ola1988!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

610 volgers